Befejezték az óvodák festését – Kezdődik a nevelési év

0
1791

Nagy készülődés, és rengeteg munka előzte meg a nevelési év beindítását. Nyáron megtörtént az éves nagytakarítás, a játékok fertőtlenítése, a csoportszobák átrendezése, a játékok átválogatása a korcsoportoknak megfelelően.

A fenntartó önkormányzatnak köszönhetően az összes tagóvodában megtörtént a tisztasági festés, ezúton is hálás köszönet a dolgozók és a gyermekek nevében.

Új színt kaptak a helyiségek, a csoportszobák falai, amelyek az óvodapedagógusok kéréseinek megfelelően színesek lettek. A festésnek minden dolgozó nagyon örült, így azt sem bánták, hogy a szabadságuk alatt történtek az előkészületeket, illetve a festés utáni feladatok elvégzése. Az óvoda minden dolgozóját köszönet illeti!

Továbbá ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a festőbrigád tagjainak, hogy a nagy hőség ellenére azonnali munkakezdéssel és rövid határidővel vállalták az óvodák kifestését. Név szerint: ifj. Bálint Ernő, Bálint Ernő, Szabó István, Hegedűs Gábor és Buri Miklós.

A Mesevár Óvoda négy feladatellátási helyén, 14 csoportban, 322 gyermekkel indul el az új nevelési év. Szeptembertől 98 kiscsoportos kezdi meg az óvodát.

Köszönjük a Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársainak az értünk végzett munkáját!

Halmosné Liebhauser Szilvia
intézményvezető

Kapcsolódó cikk:
Elkezdődtek a festési munkálatok az óvodákban