A VÍZÜGY ELKEZDTE A BENTA MELLETTI ZÖLDTERÜLETEK GONDOZÁSÁT

0
1573

Mint ismert a Benta-patak, a meder és a partszakasz állami tulajdon és annak gondozása jelenleg a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság hatáskörébe tartozik. Jó hír, hogy a Tárnoki Köz-Ért Kft. közreműködésének köszönhetően a vízügy munkatársai a Benta tárnoki szakaszán elkezdték a zöldterületek karbantartását, egészen az M7-es autópályától a Vasút utcáig.

Tárnok Nagyközség Önkormányzata és a Tárnoki Köz-Ért Kft. vezetősége továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy településünk zöldterületi részeit karban tartsa. Kiemelten kezelik a MÁV Zrt. és a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság fennhatósága alá tartozó területeket, szorosabbra fűzték a velük való együttműködést és a kapcsolattartást, ezzel tovább javítva környezetünk szépségét és állapotát.

A napsütéses és a csapadékos időjárás váltakozásának köszönhetően a zöldterületek gondozása a településüzemeltetési cég részéről folyamatos munkaerőt igényel. A hét első felében a vasútállomás környékét-, az Egészsgáház-, valamint a sportpark területét tették rendbe. A nemrégiben ültetett növények, cserjék és császárfák rendszeres öntözését is biztosítják.

Kapcsolódó cikkek:

Megszépült a buszforduló a faluban
Császárfákat ültettek a településen
Végre itt a jó idő: elkezdődött a zöldterületek karbantartása
Zöldterületek karbantartása – Rendbetették a vasútállomás környékét