Mini csoport indul a Dózsa György úti óvodában

0
1158

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Mesevár Óvoda pedagógus állományának bővülésével lehetőség nyílik a Dózsa György úti telephelyünkön egy mini csoport indítására 2019. szeptember 1-től.

Ebbe a csoportba azok a gyermekek járnának, akiknek nem kötelező az óvodai ellátás és a törvényi rendelkezések értelmében a felvételtől számítva a 3. életévévüket hat hónapon belül betöltik, tehát 2016.09.01-e és 2017.02.28-a között születtek. Ezek a gyermekek is óvodai ellátásban részesülnek, mint a többi csoportokba járó óvodásaink: az ellátás egész napra szól, az óvoda nyitvatartási idejében és nem kell fizetni érte, csak a gyermekek háromszori étkeztetésének (tízórai, ebéd, uzsonna) van térítési díja.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, ezért a szociálisan rászoruló gyermekek előnyt élveznek a felvételnél. Ehhez kikérjük a Tárnoki Szociális és Védőnői Szolgálat segítségét.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy gyermekük részére az óvodai ellátás igényét a mini csoportba, óvodai beiratkozás során megtehetik még a június hónapban a Mesevár Óvodában (Templom utca 14.) naponta: 6:30 órától 14:00 óráig, pénteken 6:30 órától 13:00 óráig.

 

Halmosné Liebhauser Szilvia
intézményvezető