Császárfákat ültettek a településen

0
837

Mint ismert, az elmúlt hetekben a zöldterületek karbantartása mellett megújult a buszforduló a faluban, virágosítás kezdődött az Egészségháznál és császárfákat ültettek a település több pontján is.

A Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársai lekaszálták a füvet a vasútállomáshoz vezető úton, Tárnokon.
A Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársai lekaszálták a füvet a vasútállomáshoz vezető úton, Tárnokon.

A Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársai folyamatosan, jelenleg is a település zöldterületeinek karbantartását végzi, amely keretében többek között elvégezték a vasúthoz vezető, a köznyelvben csak biciklis útként ismert terület fűkaszálását, illetve a P+R parkoló környékének rendbetételét. A vasútállomás melletti buszfordulóban pedig faültetésre is sor került.

DSC_7408
Megszépült a buszforduló a faluban.

Mint, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az elmúlt héten fejezték be a buszforduló megszépítését a faluban, az első ütemben a terület rendezésére, bokrok-, cserjék- és egy császárfa ültetésére is sor került. A második ütemben virágládák kihelyezését, illetve virágosítást terveznek.

DSC_6196
Virágosítás az Egészségház előtt.

Az Egészségház előtti területen virágosítás kezdődött még május végén, majd ezt követően annak parkolójában a településüzemeltetési cég munkatársai szintén császárfát ültettek.