Van képed hozzá?!

0
1045

Kedves Lakosok!

Következő kiállítássorozatunk a világ földrészeit, azon belül az országok jellemzőit-, kulturális életük bemutatását célozza meg. Az első fordulóban Európa országait fedezzük fel, oly módon, hogy a lakosságtól várjuk az utazásokról, a nyaralásokról, a kirándulásokról készült fotókat, amelyek tükrözik, hogy a beküldő valóban járt már az adott helyszínen.

A kiállításmegnyitó részeként, élménybeszámolóval összekötve a legtöbbet látogatott ország kulturális – zenei, gasztronómiai, irodalmi – életét fogjuk bemutatni.

A beküldött képeket 2mx2m-es Európa térképre fogjuk kitűzni, kiállítani a Heinrich Antal Házban. Európa után sorra vesszük a földrészeket, majd minden lezárt földrész után statisztikát készítünk, hogy Tárnok lakossága mely országokban fordult meg a legtöbbbször, illetve, hogy a térképen melyek a legritkábban látogatott országok.

A kiállítóvitrinünkbe pedig várjuk az utazások során beszerzett különleges szuveníreket, főként olyanokat, amelyek az adott országra jellemzőek. A legkülönlegesebb tárgyakat kiállítók értékes ajándékban részesülnek.

A képeket leadni személyesen a Heinrich Antal Házban lehetséges, hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig.

Leadási határidő: szeptember 5.

Tárnoki Közösségi Színtér (KÖSZI)