AGÁRDI POPSTRAND – TÁRNOKIAKNAK IDÉN IS FÉLÁRON

0
612

Június végétől idén is féláron látogathatják az Agárdi Popstrand nyári koncertjeit mindazok, akik tárnoki lakcímkártyával rendelkeznek. Fellépések sokasága várja az érdeklődőket Agárdon: Edda, Pataky Művek, Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Skorpió, Demjén, Ismerős Arcok, Vastag Csaba, Kasza Tibi, Tankcsapda, Zoltán Erika, Dinamit és az R-GO.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a különleges környezetben – a Velencei tó partján – kialakított koncerthelyszínt egyre többen látogatják, az ehhez nyújtott támogatás minden érintett korosztály számára hasznos és jó. Tárnok Nagyközség Önkormányzata, a Tárnoki Köz-Ért Kft. és a Tárnoki Közösségi Színtér (KÖSZI) új szervezőcsapatával helyben is szervez nagy sikerű koncerteket, ilyen volt például legutóbb  az Irigy Hónaljmirigy majálisi fellépése. Az Agárdi Popstrand viszont két hónapon keresztül minden hétvégén biztosítja a szórakozási lehetőséget az érdeklődők számára.

Képviselő-testületünk május 30-i ülésén döntött a szükséges pénzügyi források biztosításáról, illetve a szerződés szakmai feltételeiről. A megállapodás értelmében az eredeti 4800-5000 Ft-os jegyárak helyett féláron, azaz 2400-2500 Ft között lehet belépőt váltani az Agárdi Popstrand nyári koncertjeire. A kedvezmény igénybevétele egyszerű: a strand bejáratánál szükséges a lakcímkártyát és a személyi igazolványt felmutatni. Bízom benne, hogy ez a lehetőség idén is sok embernek ad majd alkalmat a kellemes kikapcsolódásra, ugyanakkor érdemes minden nap figyelni a KÖSZI tájékoztatóit, felhívásait is, mert sok új meglepetés-programmal várják a tárnokiakat.

Szolnoki Gábor polgármester