NYÁRI SZÍN-JÁTÉK-HÁZ TÁBOR TÁRNOKON

0
593

Kedves Szülők!

Mindenekelőtt köszönjük érdeklődésüket és az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az általunk tervezett táborról.

Magunkról:

A SZÍNJÁTÉKHÁZ, civil kezdeményezésre jött létre, Tárnok Nagyközség Önkormányzatának, és a Tárnoki Közösségi Színtér támogatásának köszönhetően.

(Előbb a nyári’, „még nem vagyunk szabin, még nem megyünk nyaralni, de már vakáció van… Mit csináljunk a gyermekünkkel problémára kerestünk megoldást… Aztán továbbgondolva, már a 2019-20-as tanévre is koncentrálunk, mikor is ősztől, heti 2 alkalommal, színiiskolát kívánunk indítani, a M.H-ban. De ez a jövő… A megoldandó feladat a nyár, mikor anyu-apu még dolgozik!)

Tematikus tábort képzeltünk és álmodtunk meg… Hangsúlyozva, hogy ez nem egy „napközis” tábor, hol reggel nyolctól délután négyig ’le van a gond a gyerekről!’. Mi, ahogy beharangozó filmünkben is említettük, a szabadidő hasznos eltöltésére kínálunk alkalmat június 17-től július 6-ig, háromszor egyhetes (3X5 nap) turnusokban.

Mit kínálunk? Három művésztanár, és egy szakképzett pedagógus segítségével, belekóstolhatunk a színjátszás, a tánc, az éneklés alapjaiba. Felkeltjük gyermeke érdeklődését, a bábművészet varázslatos világának megismerésére. (Kreatív kézügyesség fejlesztő foglalkozásainkkal, maguk készíthetik el bábjaikat…)

Meglátogatjuk a könyvtárat is, hol játékos előadásokkal próbáljuk közelebb vinni a gyermekeket a könyvek és az olvasás szeretetéhez.

Szeretnénk egy színházi előadással is, (profi művészek közreműködésével) kedveskedni a nebulóknak! (Helyben.)

Szabadtéri foglalkozásainkon, lovas kocsival ellátogatunk egy farmra, (Sóskút) hol felügyelet mellett, barátkozhatnak számtalan állattal…

Ezeken kívül, még kínálunk családias légkört, és háromszor egy hét bulit!

A tábor költsége: ami tartalmazza a foglalkozások eszközeit, a napi háromszori étkezést és az előzetesen egyeztetett programokat: 33.000.-Ft/fő/hét, testvérkedvezmény 30.000.-Ft/fő/hét.

Kapcsolattarás és további információ: szinjatekhaz@gmail.com                                        Levelünkhöz csatolva megküldjük, a jelentkezési lapot, amit kitöltve, beszkennelve, kérünk megküldeni a fent említett emailre… (A jelentkezési lap ide kattintva is letölthető.)

Fontos! Turnusainkat minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani és maximum 15 főt tudunk fogadni!

A jelentkezés határideje május 31.!

Az előleg (10.000.-Ft) befizetésére június 7-ig van mód, a teljes összeg befizetése a turnus kezdete előtt két héttel szükséges (Petronelli Színházművészeti Bt. 11600006-00000000-02470083 Erste számlára, ahol a közlemény rovatba kérjük, írják le a gyermek nevét és a turnus számát).

Kérjük további kérdéseikkel is forduljanak bizalommal hozzánk!

Szeretettel, a SZÍNJÁTÉKHÁZ alkotó csapata Borbély Krisztina, Kontha Nelli és Boros Zoltán.