Tárnokért díjban részesült Sümegi Krisztina

0
392

Tárnokért díjat vehetett át Sümegi Krisztina, akinek az elmúlt években végzett munkája egybeesik Tárnok Nagyközség Önkormányzatának családbarát törekvéseivel és értékeivel. Munkásságát támogatva szerkesztőségünk is folyamatos megjelenést biztosít számára a print- és az online felületen egyaránt. A Tárnokhír olvasói jelenleg is találkozhatnak vele az Aktívanyu- és a Gyereksarok rovat hasábjain.

Mint ismeretes a Tárnokért díjat Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete alapította. A díj évente legfeljebb 5 természetes személynek és további egy jogi személynek adományozható.

Korábban a Tárnoki Baba-mama klub vezetőjeként tevékenykedett, majd a Tárnokhír hasábjain saját rovatot szerkesztett Aktívanyu címmel, olyan édesanyákat bemutatva, akik megmutatják, mennyire nem csupán a gyermeknevelésről szólhat az élet kisgyermek mellett.

Szorgalmazója és egyik előkészítője volt a 2018-ban elindított, újszülötteket köszöntő önkormányzati babacsomag bevezetésének.

Szolnoki Gábor polgármester és Sümegi Krisztina a Varázsöböl egyesület elnöke.
Szolnoki Gábor polgármester és Sümegi Krisztina a Varázsöböl egyesület elnöke.

Személyes munkájának köszönhetően a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom „Családbarát hely” címmel tüntette ki Tárnokot.

Sümegi Krisztinát Szolnoki Gábor polgármester javasolta a díjra.

Egyik alapítója és vezetője a Varázsöböl közösségnek, ahol szülő és gyermek egyaránt játszhat, tanulhat és fejlődhet.

Szívből gratulálunk a díjhoz, és további sikereket kívánunk neki!