Harmadik alkalommal került megrendezésre a Sulai Krisztina Női Labdarúgó Emléktorna, amelynek ismét a Tárnoki Katlan adott otthont még február elején.

A nagyon fiatalon elhunyt kiváló labdarúgó emlékére alapított vándorserlegért ezúttal négy csapat szállt versenybe: Kelen SC, FTC Soroksár U19, Tárnok KSK I. és a Tárnok KSK II.

Az eseményt Schmidt Zsuzsanna nyitotta meg:

„…Kriszti éltében nagyon fontos szerepet töltött be a sport, hiszen Tárnokon focizott, Törökbálinton kézilabdázott, nem is akár hogyan, mindkét csapatnak kiemelkedő játékosa volt. A tárnoki focicsapat egyik legeredményesebb tagja volt, tehetsége, rutinja, gyorsasága mindenkit lenyűgözött…”

A mérkőzések előtt elhangzott az Ismerős Arcok együttes Nélküled című dala, amelyet a résztvevő csapatok a pályán állva, összekapaszkodva hallgattak végig.

A kezdőrúgást Sulai Krisztina unokahúga, Luca végezte el, amellyel kezdetét vette a torna.

Szerencsém volt nézőként részt venni az eseményen, amely nagyon kellemes, baráti hangulatban zajlott. Csapataink remekül játszottak, sok szép megmozdulást és gólt láthattunk. Izgalmas, sportszerű mérkőzések zajlottak, a fair play és a szeretet uralta a pályát.

A tárnoki csapat álma vált valóra azzal, hogy harmadik alkalommal is megnyerte az emléktornát, amelynek köszönhetően a vándorserleg végleg a tárnoki lányoknál marad.

A vendégcsapatok is évről-évre örömmel tesznek eleget a meghívásnak. Szívesen vesznek részt, az általuk is elhangzott: „szívszorító és jól szervezett emléktornán.”

Idén is Szimandl Gábor látta el a bírói feladatot, és Gál Tibor segített a szervezésben.

Nem jöhetne létre újra- és újra a Sulai Krisztina emlékverseny a tárnoki csapat nélkül, a lányok szoros összetartása, barátsága, egymás iránti tisztelete és nem utolsó sorban a foci szeretete viszi őket előre. Hajrá Lányok!

2019_012_09_tarnokksk

Tárnok KSK I.:
Pápai Éva, Soltész Bettina, Gál Henrietta, Varga Gréta, Gyeszát Emese, Molnár Nikolett, Gál-Győri Renáta

Tárnok KSK II.:
Kardos Éva, Bányai Barbara, Czuczor Krisztina, Rebenák Dorottya, Hudák Marianna, Szenténé Wágner Katalin, Terjéki Nóra, Marcell Panna

Marczell Kiss Judit