IDÉN IS YOURS TRULY TÁRNOKON

0
597

Idén immár hetedik alkalommal veszünk részt a Yours Truly elnevezésű országos és nemzetközi futós programon. Ez egy finn kezdeményezésű sportakció az év leghidegebb időszakában (január utolsó vasárnapján). A kiírás értelmében fussunk bárhol ahol kedvünk van, a lényeg a FUTÁS… és ezzel máris részesei leszünk ennek a virtuális versenynek illetve megmozdulásnak! Erre hívlak hát titeket… s, remélem Ti is hívtok, buzdítotok ezen a napon futásra másokat is!

Találkozó: január 27. vasárnap
Helyszín (“rajt/cél”): Ifjúsági Ház (2461. Tárnok, Rákóczi út 38.)
Indulás: 9.00-kor (gyülekező 8.45-től)

Bár a hivatalos Yours Truly távjai 25 és 50 km, természetesen örömmel várunk mindenkit, aki ettől eltérő távot futna a rövidtől egészen a hosszúig!!!! 

Távok:
6km: Tárnok kör: (Ifjúsági Ház – Dózsa György út – Tabán utca – Fő út – Berki – Rákóczi út – Ifjúsági Ház)
11km: Ifjúsági Ház – Rákóczi út – Dózsa György út, majd az autópálya felüljáróján át Pusztazámor felé indulva (a domb tetején frissítés kb. 5,5km-nél), majd innen vissza – Dózsa György út – Rákóczi út – Ifjúsági Ház
25km: Ifjúsági Ház – Rákóczi út – Dózsa György út, majd az autópálya felüljáróján át Pusztazámor felé (a domb tetején frissítés kb. 5,5km-nél), – Sóskút (Sóskúti Lovardánál frissítő pont 12,5 km-nél, és innen vissza, frissítő a zámori domb tetején 19,5km-nél) – Dózsa György út – Rákóczi út – Ifjúsági Ház

A közös indulás előtt egy csoportképpel kezdünk, illetve egy listára felírjuk, ki hány kilométert fut, és ezt fogom összesíteni! Meglátjuk, aznap hány km-t futunk össze Tárnokon! Igazi csapatmunka lesz!

Futás előtt és után az Ifjúsági Házban lehet: melegedni, teázni, frissíteni, megvárni egymást… egyszóval bandázni.

FONTOS: ez nem verseny, nincs nevezési díj, nincs profi szervezés… „csupán” lelkes futók generálta közös örömfutás-edzés!

FONTOS KÉRÉS: A Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület (TSMP) segítségünkre lesz a Tárnokon való áthaladáskor, valamint az autópályás körforgalomig felvezetést kapunk, így kérek mindekit, hogy addig haladjunk együtt! Mivel végig közúton fogunk futni, így kérem, hogy fokozottan figyeljetek az autókra, szabályokra és vigyázzunk magunkra, egymásra! Lehetőleg élénk futóruházatban gyertek, hogy jól láthatóak legyünk!

És a legfontosabb: bár készülök én is mindig ellátmánnyal, de idén is szívesen fogadunk, eszünk, iszunk finom sütiket, bármit. Tehát tekintsétek batyus bulinak, de persze ez a része nem kötelező, csak a futás a lényeg!

Várlak szeretettel Titeket! Mindenkit!

Klemné Zabó Ágnes
Tárnok Sprint SE.