Koripálya: Jótékonysági ételosztással várják az érdeklődőket vasárnap

0
621

A Ligeti Falatka és a tárnoki önkormányzat jóvoltából gulyáslevessel várják a korcsolyázókat, illetve az érdeklődőket vasárnap 13.00 órától a vasútállomás melletti sportparkban.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, az idei adventi programsorozat részeként korcsolyapályát installáltak a sportparkba, amely egészen január 3-ig várja a téli sport kedvelőit. A pálya már most nagy népszerűségnek örvend, a napokban a tárnoki iskolások testnevelés óra keretében látogathatják. December 21-én, 22-én és 23-án a korcsolyapálya használata mindenki számára ingyenes, egyéb időszakban pedig 200 Ft-ba kerül fél óra csúszkálás.

December 21-én, pénteken 15.00 órai kezdettel zenés produkciókkal várják az érdeklődő közönséget, a gyermekeknek kedvezve többek között fellép Pap Rita és Bodnár Attila, majd őket követve a Tárnoki Ütősegyüttes, a Sárgarózsa Magyar Népdalkör, illetve a Hajtóka Egyesület is.

A programok mellett pénteken az adventi vásár is kezdetét veszi, majd vasárnap 13.00 órától ingyenes ételosztásra is sor kerül. A szervezők továbbá forralt borral és meleg teával várják az érdeklődőket.

Pénteken a 2019-es települési naptár osztása is megkezdődik:

  • december 21-én, 22-én és 23-án 10.00 órától 16.00 óráig,
  • háztartásonként egy naptár vehető át,
  • tárnoki lakcímkártya bemutatása ellenében.