Felállították a település karácsonyfáját

0
697

A Tárnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület (TÖTE) a Tárnoki Köz-Ért Kft. közreműködésével felállította a település karácsonyfáját a vasútállomás melletti sportparkban. Az idei fát az Étv Kft. ajándékozta településünknek.

DSC_2022
Gulyás Alex és Kóti József (TÖTE)

A 7 méter magas fenyő Érdről, az Érdi Vízművek telephelyéről származik, amelynek kivágására még múlt héten szombaton került sor, majd hétfőn reggel darus autóval illesztették a helyére. A fenyőt a helyiek közösen fogják feldíszíteni, december 21-én délután, a karácsonyi ünnepség keretében.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, az idei adventi programsorozat részeként korcsolyapályát installáltak a sportparkba, amely egészen január 3-ig várja a téli sport kedvelőit. A pálya már most nagy népszerűségnek örvend, a napokban a tárnoki iskolások testnevelés óra keretében látogathatják. December 21-én, 22-én és 23-án a korcsolyapálya használata mindenki számára ingyenes, egyéb időszakban pedig 200 Ft-ba kerül fél óra csúszkálás.

December 21-én zenés produkciókkal várják az érdeklődő közönséget, a gyermekeknek kedvezve többek között fellép Pap Rita és Bodnár Attila, majd őket követve a Tárnoki Ütősegyüttes, a Sárgarózsa Magyar Népdalkör, illetve a Hajtóka Egyesület is.

A programok mellett pénteken az adventi vásár is kezdetét veszi, majd vasárnap 13.00 órától ingyenes ételosztásra is sor kerül.