A mostani pillanat újra az összefogás, a közösen tervezett jövő ünnepe. A vasútállomás melletti terület kialakítása az érintett-, érdeklődő lakosság tervei-, elképzelései alapján történt meg, azon az úton haladunk, amit közösen elterveztünk. Ennek a területnek a fejlesztése a legjobb példa arra, miként dolgozunk Tárnok jövőjéért.

Kétéves előkészítő munka után – amelyben a legfontosabb volt a lakossági elképzelések és javaslatok megismerése –, elkészült az a terv, amely a legszélesebb körben nyújthat ezen a területen kikapcsolódást, sportolási avagy pihenési lehetőséget az embereknek.

A tervek után pedig az elmúlt évben a szabadtéri sportpark megépítésével elkezdődött a megvalósítás, amit ütemesen, anyagi és szervezeti lehetőségeink szerint folytatunk.

Ma pedig egy csodálatos játszóteret adtunk át, itt már a családok, a kisgyermekek kikapcsolódásáé a főszerep, de természetesen jön a következő ütem is, ahol pedig az idősebb korosztály számára alakítunk ki egy pihenő teret. Haladunk úgy, ahogy közösen elterveztük, úgy, ahogy az szükséges.

Köszönöm szépen mindazok segítségét, akik az ötleteléstől a tervezésen át a mai napig, az átadásig mellettünk voltak, köszönöm minden ember türelmét, hiszen az elmúlt hónapokban erre is nagy szükségünk volt. Bízom benne, hogy ez az új létesítmény is hozzájárul ahhoz, hogy szebb és élhetőbb legyen lakókörnyezetünk. Vigyázzunk rá
közösen, hogy sokáig okozzon örömet mindannyiunknak!

Otthon vagyunk Tárnokon!

Szolnoki Gábor polgármester

Kapcsolódó cikkek:
Gördeszkapályával és biciklitárolóval kiegészítve rendelték meg a kültéri sportpark kiviteli tervét
Elkezdték a kültéri sportpark építését a vasútállomás mellett
Szolnoki Gábor: „Kültéri sportpark épül a vasútállomás mellett”