Erre a virtuális kanapéra minden hónapban egy Tárnokon működő civil szervezetet hívunk meg egy rövid beszélgetésre, bemutatkozásra.

Szervezet pontos neve: Mozgáskorlátozottak Tárnoki Egyesülete (MTE)

Szervezet elnöke:  Varga Tünde

Mikor alakult?

Már több éve működik, jelenlegi állapotában és vezetésével 2015 óta.

Milyen fő területen tevékenykedik a szervezet?

Mozgáskorlátozottak és családtagjai segítése, tanácsadás.

Szlogen, jelszó, hitvallás: Segítünk, ha tudunk!

Mi a szervezet fő célkitűzése?

Elsősorban Tárnokon a mozgásában és látásában korlátozott emberek segítése, a közösségi rendezvényeken való részvétel, saját programok szervezése, mindennapi életük segítése pl. bevásárlás, csekkbefizetés, stb.

Segédeszközök biztosítása, amelyet ajándékba kaptunk, a rászorulóknak szívesen odaadjuk, míg szükség van rá. Sajnos szállításban segíteni nagyon ritkán tudunk, mert személyautóval nem igazán rendelkezünk. Természetesen, mint néhány alkalommal eddig is, a környező településen élő, mozgásában korlátozott embereknek is szívesen segítünk, lehetőségeinkhez mérten.

Szervezet eddigi programjai:

Nőnapi összejövetelek, illetve képviseljük egyesületünket a Művelődési Ház és a Polgármesteri Hivatal rendezvényein is. Több éve már egyesületünk lányai házisütikkel készülnek a finom falatokat kedvelőknek. Minden évben szervezünk százhalombattai strandolást, szüreti mulatságot, karácsonyi ajándékozást. Ezeken kívül idén buszos kirándulást szervezünk a Vácrátóti Arborétumba.

fotó2

Mire a legbüszkébb a szervezet?

Arra vagyunk büszkék, hogy ezt a kis csapatot ilyen jól össze tudjuk tartani, érzékenyek vagyunk egymás problémái iránt és segítünk azokat megoldani.

Hol találkozhatunk személyesen a szervezettel?

Személyesen lehet velünk találkozni saját rendezvényeinken, Tárnok nagyközség és a Művelődési Ház rendezvényein. Aki kíváncsi ránk, meglátogathatja az egyesület programjait, kérdezhet és csatlakozhat!

Elérhetőség (web, FB, mail, telefon):

Facebook: Mozgáskorlátozottak Tárnoki Egyesülete
Telefon, Varga Tünde elnök: 0630 2129797

Számlaszám, ahova a szervezet adományokat fogad:

64800080-18008371