Már lehet jelentkezni a II. Pest Megye Szépe versenyre

0
373

Június elsejétől lehet jelentkezni a II. Pest Megye Szépe versenyre. 

A verseny Érdről indult, ám amikor 2013-ban első alkalommal megkoronázták az Érd Szépe nyertesét, már felmerült: a nagy érdeklődésre tekintettel ki kellene terjeszteni a pályázás lehetőségét az egész megyére. Így aztán tavaly már egész Pest megye területéről érkezhettek pályázók az I. Pest Megye Szépe versenyre. Bada Zoltán, versenyigazgató hangsúlyozta, hogy a célok változatlanok: szórakoztatás egy kellemes rendezvénysorozattal, emellett értékteremtés a város, illetve a megye társadalmi életében.

Már az indulás, a szervezés is sokirányú tevékenységet jelent. Partnerként figyelmesen kell kezelni a jelentkezőket, támogató partnereket, szponzorokat kell szervezni és kiszolgálni, vagyis azt kell elérni, hogy minden közreműködő elégedett legyen. Azt is tudatosítani kell, hogy ez a verseny nem egy döntőből áll: az elmúlt évben döntőbe került lányok is rengeteg szereplési lehetőséghez jutottak, felfigyelt rájuk a média, és a szponzorok is felkérték őket különféle, természetesen főleg divatbemutatókon való részvételekre.

A feltételekről a versenyigazgató elmondta, hogy Pest megyében élő, állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező 18–25 éves hajadon, gyermektelen hölgyek jelentkezését várják. A tetoválás kizáró ok, valamint az is, ha a jelentkezőről korábban teljes akt- vagy hasonló jellegű felvétel készült. Bada Zoltán arról is tájékoztatott, hogy ezen a versenyen nincs fürdőruhás felvonulás, ám a zsűri nemcsak a küllemet fogja értékelni, hanem a belső tartalmat is: általános műveltségről, valamint a megye különféle értékeinek ismeretéről is számot kell adniuk a pályázóknak.

További információk és jelentkezés: https://www.pestmegyeszepe.hu.

Forrás: pestmegyeszepe.hu