Mentőcipőre gyűjtünk!

0
2884

Hulker Recycling Kft. felhívása:

Tisztelt Követőink!

Támogatókat keresünk!

Nemrég láttuk az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán a hírt, miszerint egy civil kezdeményezés eredményeként, a Kalocsai Mentőállomás dolgozói támogatásban részesültek, és így jutottak megfelelő védelmi képességgel rendelkező lábbelikhez.
Úgy gondoltuk, hogy folytatnánk a sort és ugyanígy járnánk el az Érdi Mentőállomás esetében is, ezért belekezdtünk a szervezésbe, amellett, hogy magunk is támogatást nyújtunk.

Felkerestük a tárnoki Lupi Bt.-t, akik munkavédelmi eszközök kereskedelmével foglalkoznak. Felajánlásuk, hogy beszerzési áron biztosítják a szükséges, összesen 25 pár cipőt.

9PEAH38-9PEAH47

Majd az ismeretségi körünkben kerestünk támogatókat, így már többen elkötelezték magukat a cél érdekében, de további támogatókat is keresünk!

Az ügylet technikai lebonyolításában az „Aki időt nyer, életet nyer” Alapítvány lesz a segítségünkre. Az Alapítvány Duna Takarékbanknál vezetett bankszámlaszámára történő utalással járulhatunk hozzá a kezdeményezés sikeréhez: 58600537-11027494. Kérjük, hogy közleményben tüntesse fel „mentőcipő”.

Akik eddig csatlakoztak:
– Lupi Bt.
– Ha&Ko Group Kft.
– Euro Quality Kft.
– Mikus Kata
– Palánta Tanoda családi napközi

A beszerzésre váró cipők: https://lupibt.hu/…/9PEAH38-9PEAH47-PEARL-S3-SRC-FEKETE-VED…

Hulker Recycling Kft.