Csabai Kitti tárnoki összefogást kér

0
1671
Csabai Kitti szerkesztőségünket azzal a kéréssel kereste meg, hogy online felületünkön biztosítsunk neki lehetőséget a megjelenésre.

A fiatal tárnoki lány a Miss PinUp Hungary elnevezésű szépségversenyre jelentkezett, ami hazánkban egyedülálló módon eleveníti fel az amerikai 40-es, 50-es évek hangulatát és stílusjegyeit. A verseny azt a lányt keresi, aki megjelenésével a legjobban visszaidézi az adott téma stílusát mind frizurájával, mind sminkjével valamint fellépőruhájával legjobban képviseli a PinUp lány fogalmát.

A jelentkezők közül internetes szavazás után választják ki azt a 15 hölgyet akik a rendezvény színpadán vetélkedhetnek a Miss PinUp Hungary 2018 címért, valamint a Sunny Diner arca címért.

Kitti, sok sikert kívánunk!

Mi is az a Pin-Up?
A 40-es, 50-es évek Amerikájában férfiak ezrei tűzték ki a falaikra az akkori szépségideált megtestesítő sajátos hangulatú festményeiket, rajzaikat. Ezeket az illusztrációkat később leváltották a magazinokban, képeslapokon megjelenő fényképek.

A versenyző bemutatkozása:

Csabai Kitti vagyok 22 éves, tárnoki lakos. Végzettségemet illetően HR menedzserként diplomáztam a Szent István Egyetemen. Jelenleg projektvezetőként dolgozom egy budapesti cégnél és emellett hip-hopot oktatok gyerekeknek. Szabadidőmben táncolok és crossfit edzésekre járok. Emellett nagyon érdekel az autók világa is, főképp a német autóké, nyaranta számos Volkswagen találkozón fordulok meg emiatt.
A rock’n’roll életérzéssel való megismerkedést a 19 éve tartó töretlen táncos karrieremnek köszönhetem, ami azóta szinte szerelemmé alakult át. A versenyre azért jelentkeztem, mert számos színpadi szerepléssel a hátam mögött szeretném valami hasonlóban, de mégis újban kipróbálni magam és kíváncsi vagyok mások véleményére is.

A szavazatot pedig itt lehet leadni:

Kitti