Döntés a Sportcentrum kiszolgáló épületével kapcsolatban

0
524

A Bolha Focitanoda Sport Egyesület az MLSZ határozataival mintegy 35 millió forint támogatást nyert az 5 hektáros sportcentrum kiszolgáló épületének megépítésére.

A tervezett beruházás építési engedélyköteles. A fennmaradási engedélyre vonatkozó tervek elkészültek, amelyeket a terv elkészítésével megbízott tervező az építéshatóság felé benyújtott. A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala december 4-én kelt végzésében kérte csatolni a Képviselő-testület döntését, amelyben felhatalmazza a polgármestert, hogy a fennmaradási engedély kérelmet benyújthatja a hatósághoz.

Önkormányzatunk 2015-ben döntött arról, hogy a tulajdonában lévő sportpályán a kiszolgáló épületet a Bolha Focitanoda Sport Egyesület pályázat keretében megvalósítsa, illetve megállapodás született az egyesület és az önkormányzat között a terület hosszú távú használatáról. 2016-ban önkormányzatunk arról döntött, hogy a kiszolgáló épület tervezésének költségeit biztosítja 4 millió forint összegben. A mostani döntés után a gyakorlati építési munkák is megkezdődhetnek.

Polgármesteri Titkárság