Születésnapi családi délelőtt!

0
1125

Egyéves lett a Varázsöböl Egyesület, amelyet egy jó hangulatú családi délelőttel ünnepeltünk.

A délelőtt alatt az érdeklődök kicsit minden oldalunkat megismerhették, hiszen volt mozgás, kreatív, népi játék, vetélkedő, nyeremény és nevetés. Ezúton is köszönjük minden partnerünknek, hogy ilyen sokszínű programot kínálhattunk. Mátyási-Juhász Orsinak a Buboréktornát, Héthyné Kádár Valériának és Héthy Dominiknak a zenés, mesés koncertet, Hubbes Emesének a népi blokkot, Fegyver Áginak a csillámtetoválást, az önkormányzatnak és a Tárnoki KÖZ-ÉRT Kft-nek pedig a támogatást, hogy ingyenesen adhattuk a programot.

DSCN9301

A Családi délelőtt résztvevői már kézbe kapták a Tárnoki Barangoló KIDS elnevezésű kiadványt, amelyet az ARANYALMA Lélekmentor Egyesülettel közösen készítettünk, és mellyel elsősorban a gyerekes családoknak szeretnénk megmutatni, hogy milyen sokszínű település Tárnok. A gyerekeket Soma, a tárnoki Süni kalauzolja végig a gyönyörű helyeken és programokon.

Az eltelt egy év alatt nagyon sok minden történt velünk, sok workshopon, rendezvényen vehettetek részt nálunk és mi is sok helyen megfordultunk.
Szeptembertől még több új tervünk van, hiszen lesz állandó helyünk és a június 13-i Tárnoknak átadott „Családbarát hely” díj még inkább arra sarkall bennünket, hogy tegyünk itthon a gyerekekért, szülőkért, totyogóstól iskolás korig.

Örülünk, hogy egyre többeteket köszönthetünk visszatérő résztvevőként programjainkon és ígérjük, mi továbbra is itt leszünk, hiszen kell a KÖZÖSSÉG, az ÉLMÉNY és a TÉR Tárnokon!

VARÁZSÖBÖL