VADONATÚJ UTASVÁRÓK A FALUBAN

0
1268
Utasváró a Fő utcában, Tárnokon, 2017. június 8-án.

Mint ismeretes a Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársai meghatározott munkaterv szerint újították fel azokat a buszmegállókat, amelyeket az előzetes felmérések alapján a vezetőség arra alkalmasnak talált. Volt azonban a településünkön öt olyan buszmegálló is, amelyeket nem lehetett rendbe hozni, így most a helyükre vadonatúj utasvárók kerülnek.

Az első ütemben a falu településrészen – a buszfordulónál-, a Fő utca és Berki utca kereszteződésénél-, és a Marton utcában – helyezték el az új buszvárókat.

DSC_0030
Bontási munkálatok a Rákóczi út és Dózsa György út kereszteződésénél Tárnokon, 2017. június 7-én.

A második ütemben pedig már a Hazatérők útja és Rákóczi út, valamint a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésénél található buszmegállók lebontása is megkezdődött. A bontási munkálatok és az építési törmelékek eltakarítása után a Tárnoki Köz-Ért Kft. munkatársai a betontálca kialakításával folytatják. Az említett két helyszínre is teljesen új-, korszerű-, átlátható-, hirdetőfelülettel és kukával ellátott buszvárót telepítenek. A munkálatok 2-3 hétig is eltarthatnak, így a településüzemeltetési cég vezetősége a munkálatok idejére a lakosság türelmét kéri.

Kapcsolódó cikkek:
Megújul valamennyi belterületi buszforduló
Elkezdték a buszmegállók felújítását
Folytatják a buszmegállók felújítását
Újabb buszmegállók felújításával végeztek
Elkészült az Egészségház melletti buszmegálló
Megszépülnek a buszmegállók
Elkészült a buszmegálló a vasútállomásnál
Új buszváró épül a vasútállomásnál