A TSMP SEGÍTETT, KÉRJÜK HA TEHETI SEGÍTSEN ÖN IS!

0
2494
Fotó: TSMP

A Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai segítettek annak az idős tárnoki hölgynek felaprítani a tűzifáját, akinek korábban már az érdi rendőrök is segítségére voltak.

Felhívás!
A TSMP tagjai a tegnapi nap folyamán meglátogatták az idős hölgyet és 7 fokot mértek a lakásában. A mellékelt képen a következő két és fél hétre rendelkezésre álló tűzifa látható. Aki bármilyen formában tudna és szeretne segíteni az idős hölgynek az írjon a tsmp@tsmp.hu email címre, vagy üzenhet a Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzolotó Egyesület Facebook oldalán.
Szerkesztőség

A TSMP tagjai nemrég közzétettek egy felhívást, amelynek értelmében járőrözési tevékenységük alatt – alkalmanként – meglátogatnának szociális helyzetükből adódóan veszélyeztetett embereket. Az akció lényege, hogy felkeresik azokat a személyeket, akik szívesen veszik az érdeklődésüket, megkérdezik, hogy szenvednek -e valamiben hiányt, a körülményekhez képest jól vannak -e, gyógyszerekkel, élelemmel rendelkeznek -e.

Lakossági jelzést követően ismerkedtek meg azzal a Tárnokligeten élő idős hölggyel, akinek január elején az érdi rendőrök is a segítségére voltak.  A hölgy egyedül él, nincs senkije és örömmel fogadta az egyesület érdeklődését. A látogatás során aprítottak neki tüzelőt, eltüntették a jégpáncélt a járdájáról és egyéb más apróságokban is segítettek neki.

tuzelo
A TSMP tagjai a tegnapi nap folyamán meglátogatták az idős hölgyet és 7 fokot mértek a lakásában. A mellékelt képen a következő két és fél hétre rendelkezésre álló tűzifa látható. Fotó: TSMP

Figyeljünk oda a környezetünkben élőkre! Sokszor elég annyi, hogy időben felhívjuk a hatóságok és segítő szervezetek figyelmét egy ilyen jelenségre!

Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület