Év végére

0
761

Egy ideig azt gondoltam, hogy ez a 2016. decemberi bejegyzés lesz az utolsó, amelyet mint klubvezető megírok, de végül másképpen alakult, alakítottam az életet.

Mivel Petra lányom már kétéves elmúlt és bár szinte a klubban nőtt fel, ami nagyon jó dolog, de „kiöregedett”, ami szintén örömteli, hiszen azt jelenti, hogy vannak új és lelkes mamák és babák, akik tudják és értik, hogy milyen jó egy közösséghez tartozni, és mindezt kicsi korban megmutatni a gyermeknek.

Így tehát nem ez az utolsó cikk, amit írok, de remélem, ez az egyik utolsó, amelyet egyedül jegyzek, hiszen januártól mások is bekapcsolódnak a szervezésbe, tervezésbe, ami majd egy kicsit új klubot is eredményez. Egy ilyen klub mindig a vezető lenyomata is, hiszen az ő érdeklődési, gondolkodási köre az, ami meghatározza a témákat. Ahogy írtam, Petra azonban már nagy, így most újra szükség van olyanokra, akiket még a hozzátáplálás, az első néhány hónap izgalmas időszaka érdekel és foglalkoztat, így egy átalakul a klub témaköre, persze megtartva a jól bevált tematikákat.

Szóval hajrá, várandós, néhány hetes babával itthon lévő anyukák, tiétek lesz most a pálya és a játszószőnyeg!:)

Az idei évünk is nagyon mozgalmas és szép volt és ezúton is szeretnék köszönet mondani mindenkinek, akiket itt most felsorolni hely hiányában nem tudok, hogy megvalósulhattak rendezvényeink, mert szervezőként, előadóként, tombolával, vagy egyéb felajánlásokkal támogatták azokat. Ezúton is köszönöm az önkormányzatnak és a Köz-Ért Kft-nek, hogy biztosítják számunkra a helyet, így klubunk ingyenesen működhet.

Külön öröm, hogy már 10 AKTÍVANYU mutatkozott be Tárnokról, illetve a környékünkről, remélem, ez a sorozat jövőre is folytatódik!

Várunk mindenkit jövőre is és keress bennünket a facebook-on is: Tárnoki baba-mama klub, ahol megtalálod a részletes programot.

Vidám karácsonyi készülődést és csodaszép, gyermekkacajokkal teli ünnepeket kívánok.

Sümegi Krisztina
klubvezető